Εκπαιδευτικό Σεμινάριο από την ANZU ROBOTICS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διαδικτυακό σεμινάριο της ANZUROBOTICS.1JPG

Πρώτη η EFC παρακολούθησε το εκπαιδευτικό σεμινάριο της ANZU ROBOTICS που πρωτοπορεί όπως πάντα στην ρομποτική τεχνολογία τόσο στο εκπαιδευτικό κομμάτι των επαγγελματικών σεμιναρίων όσο και στην ασφαλιστική κάλυψη των χειριστών των ΣμηΕΑ.

Με επιτυχία και με την συμμετοχή διαφόρων ειδικοτήτων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2024, το Σεμινάριο Εκπαίδευσης και παρουσίασης των ρομποτικών μη επανδρωμένων συστημάτων Raptor & RaptorT.

3JPG

Κατά την έναρξη o Κος Randall από την  ANZU ROBOTICS , καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και μας ενημέρωσε ότι θα λάβουν χώρα εν συνεχεία και άλλα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

5JPG4JPG

Θέματα που αναλύθηκαν ενδεικτικά αναφέροντα παρακάτω:

Τεχνικά χαρακτηριστικά Raptor & RaptorT.

Ασφάλεια ΣμηΕΑ (Check List & Risk Assessment).

Αυτόματα συστήματα εγγραφής και αποστολής ΣμηΕΑ (Automated Flight Record & Planning).

Συστήματα ελέγχου (Check List Customizable).

Διαχείριση Ατυχήματος ΣμηΕΑ (Incident Management).

6JPG7JPG9JPG

Εν συνεχεία ακολούθησαν εισηγητές ο Κος Michael Bauer (Chief Remote Pilot-Engineering System INC), ο Κος Christian Stallings (Vice President BAAM.TECH), ο Κος David Crabtree (Founder Appalachian UAV Academy).

2JPG

Ολόκληρο το εκπαιδευτικό σεμινάριο ήταν ενδιαφέρων και αναμένουμε γρήγορα να παρακολουθήσουμε και το επόμενο. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και την προσπάθεια που κατέβαλαν για να λάβει χώρα η παρουσίαση αυτή.